Javier Ruiz, renovat a la Concòrdia

La federació espanyola dóna per finalitzada la temporada per a l'equip llagostenc

Esports

| 08centvint

La Concòrdia ja planifica la temporada 2020-2021 i la directiva ha decidit renovar l’entrenador Javier Ruiz, que continuarà comptant a la banqueta amb Iván Beas, de segon entrenador, i Sergi Barceló, d’entrenador de porteres i delegat. La decisió es va prendre ja fa dies però es va fer ofciial un cop la Reial federació Espanyola de Futbol va donar per acabada la temporada de l'equip llagostenc, a la Segona Divisió estatal. 

“La plantilla gairebé està tancada, però estem encara treballant per incorporar algunes jugadores”, explica Iván Beas, que compaginarà la tasca de segon entrenador i coordinador a l'entitat. De fet, en les pròximes setmanes el club confia tancar la plantilla definitivament per afrontar amb les màximes garanties la campanya 2020-2021. 

Temporada finalitzada

El CD La Concòrdia ha acabat la temporada 2019-2020 després que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) hagi decidit donar per finalitzada totes les competicions no professionals. Quan es va suspendre la temporada per la Covid-19, l’equip llagostenc ocupava el setè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió estatal, amb 36 punts.

Amb el setè lloc, La Concòrdia manté la categoria però no té cap opció d’aspirar a la promoció d’ascens que vol organitzar la federació espanyola. “Nosaltres creiem que la temporada hauria d’haver quedat nul·la perquè encara hi havia jornades per disputar”, admet Beas. 

 

Edicions locals