El Gran Premi Fundació Isidre Esteve s’ajorna al 2021

La tercera edició de l’esdeveniment solidari estava prevista pel 30 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya

Esports

El Gran Premi Fundació Isidre Esteve s’ajorna al 2021
El Gran Premi Fundació Isidre Esteve s’ajorna al 2021 | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Gran Premi Fundació Isidre Esteve (FIE), previst pel 30 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya, ha anunciat l’ajornament de la tercera edició de l’esdeveniment solidari al 2021.

La directora de la Fundació Isidre Esteve, Lidia Guerrero, ha explicat que “a causa d'aquestes circumstàncies tan excepcionals d’incertesa, de primar la seguretat i la salut de les persones i de dificultats empresarials, creiem que el millor per tots plegats és anul·lar aquesta edició i ajudar en el que puguem per sortir el més aviat possible d’aquesta situació. L’objectiu de la Fundació Isidre Esteve és ajudar i cuidar de les persones, i ara és moment de centrar les nostres energies en els nostres usuaris i en aquelles persones vulnerables que tenim al voltant”.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat escenari de les dues edicions ja celebrades de la gran festa solidària que reivindica l’esportiu inclusiu, amb la participació de centenars de persones i esportistes d’elit. El GP FIE aglutina la cursa de relleus, en handbike o bicicleta, activitats infantils, visites guiades i voltes solidàries amb vehicles per la pista del traçat, amb un sopar de gala amb actuacions a la recta del Circuit com a colofó.

La Fundació Isidre Esteve és una entitat que té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda, utilitzant l’esport com a eina de motivació i superació. Junt amb el Circuit de Barcelona-Catalunya i el Nandu Jubany i el seu equip, emplacen a col·laboradors i participants a tornar a celebrar la festa de la solidaritat i integració al traçat català al 2021.

Edicions locals