Som* ofereix xecs regal per ajudar el comerç local a aixecar la persiana

Els diaris de proximitat del grup Som* ofereixen reduccions de 100 euros en la contractació de publicitat

Economia

Som* ofereix xecs regal per ajudar el comerç local a aixecar la persiana
Som* ofereix xecs regal per ajudar el comerç local a aixecar la persiana

Més de 150 mitjans de proximitat associats a l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià –entre els quals els diaris Som*–, duen a terme del 15 de maig al 31 de juliol la campanya Sempre al costat del comerç amic. L’objectiu és donar un cop de mà als comerços i empreses de serveis per ajudar-los a tenir el major nombre possible de clients en el moment de la seva reobertura i recuperar l’afluència de públic i vendes.

La campanya, dissenyada per l’AMIC, vincula mitjans i comerç de proximitat, ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, comercial i social, i esdevenir canals de comunicació necessaris per als comerços i serveis.

Per això, la campanya pretén ser una eina que dinamitzi, arreu del territori i des de la proximitat, la reobertura de l’activitat econòmica després del confinament. La iniciativa consisteix en que els mitjans adherits faciliten importants descomptes als seus clients, a través de xecs regal, perquè aquests puguin accedir a espais publicitaris, i així, contribuir a la ràpida activació de consum en els seus establiments.

Concretament, els descomptes seran per a noves contractacions d'import igual o superior a 200 euros fins al 31 de juliol amb reduccions de 100 euros en la publicitat que contractin tant en paper com en digital a SomGranollers, SomlesFranqueses, SomVallès i la resta de mitjans de la cooperativa Som* a la comarca. Només serà vàlid un xec regal per a cada anunciant. Per consultar les condicions es pot fer a través del correu publicitatdiarisom@som.cat.

Edicions locals