Mor Manel Navarrete, impulsor de la ràdio i la televisió local a Granollers

Navarrete, de 80 anys, també va ser regidor a les Franqueses i va estar implicat en diverses entitats

Societat

Mor Manel Navarrete, impulsor de la ràdio i la televisió local a Granollers
Mor Manel Navarrete, impulsor de la ràdio i la televisió local a Granollers

Dimecres va morir als 80 anys, després d’una llarga malaltia, Manel Navarrete, un dels impulsors de Ràdio Granollers i Granollers Televisió. Nascut a Barcelona el 1939, es va traslladar a Granollers quan només tenia tres anys. El 1968 es va casar amb Dolors Bachs, amb qui va tenir dos fills i cinc néts, i va traslladar-se a viure a Marata.

Navarrete va ser un destacat radioaficionat i amb el temps es va convertir en un tècnic de ràdio i televisió de referència a la comarca. Va ser impulsor el 1981 de Ràdio Granollers, així com de la televisió local pionera a l’Estat, Ràdio Televisió Cardedeu, un any abans.

També va impulsar la creació d’emissores municipals a Sabadell, Caldes, Centelles i Ripoll, entre d’altres, i va impulsar a mitjans dels 80 la posada en marxa de Televisió de Granollers. Professionalment també va ser professor d’electrònica de comunicacions a l’Escola Municipal del Treball entre d’altres.

Soci actiu de l’Associació Excursionista de Granollers i de l’Agrupació Sardanista, d’on va ser cap de colla, Navarrete també va implicar-se en altres iniciatives i entitats, com el Centre Cultural de Marata, el poble on vivia des de feia més de 50 anys.

En el període 1979-1983 també va ser regidor a les Franqueses d’un grup independent.

Edicions locals