Xics reuneix les entitats de cultura popular per treballar en xarxa per la represa de l'activitat

Hi van participar una seixantena de persones de l'Esbart Dansaire, l'Agrupació Sardanista, Diables, Passaltpas, Blancs, Blaus, Amics dels Gegants, Drac i representants de Roca Umbert

Cultura

La trobada virtual de les entitats de cultural popular
La trobada virtual de les entitats de cultural popular | Xics

Més de 60 persones van participar diumenge al migdia a la xerrada virtual organitzada pels Xics de Granollers amb el títol La cultura popular a Granollers en temps de Covid. Hi van assistir l'Esbart Dansaire de Granollers; Agrupació Sardanista de Granollers; Diables de Granollers; Passaltpas, danses del món; colla dels Blancs; colla dels Blaus, Amics dels Gegants i Capgrossos de Granollers; Drac de Granollers, Xics, representants dels Bucs d’Assaig de Roca Umbert, de la Troca, Centre de Cultura Popular i Tradicional de Granollers i del servei de Cultura de l’Ajuntament.

L’arribada de la Covid-19 ha deixat a l’estacada l’activitat cultural i la majoria d’entitats s’han reinventat fent activitats virtuals i a través de les xarxes socials. "L’objectiu comú és no perdre el contacte amb la gent que forma part de cada entitat i promocionar la tornada a l’activitat amb la màxima seguretat i garantint totes les mesures d’higiene", detallen des de Xics.

"Les ganes de tornar a les places i carrers a fer activitat cultural és màxima, però cal fer-ho amb total seguretat i de manera ordenada", afegeixen. Les entitats han acordat que la millor manera és treballar en xarxa i traçar juntes el camí per fer-ho.

Edicions locals