El Club Tenis Taula Parets es queda a la Tercera Divisió estatal

Felipe Olivera renova com a tècnic i sumarà la seva tercera temporada al capdavant del sènior

Esports

El Club Tenis Taula Parets es queda a la Tercera Divisió espanyola una temporada més. El conjunt paretà, que dirigeix Felipe Olivera des de fa dues campanyes, gaudirà un any més de la cinquena màxima divisió estatal. 

El tenis taula paretà va lluitar fins al final per sortir de la zona de descens i finalment ho va aconseguir assllint el quart lloc per la cua, és a dir, la primera plaça lliure de cap promoció o descens directe. Amb 14 punts va aconseguir un marge de dos amb el penúltim, la Xarxa de Malgrat. "Estem satisfets perquè ens havien canviat de grup aquesta temporada. El curs passat vam acabar en una zona tranquil·la, fins i tot vam anar segons classificats, però enguany hi havia cinc equips de la Segona Divisió i tres que havien pujat amb molta força", indica el tècnic Felipe Olivera, que s'ha compromès per dirigir una tercera temporada al sènior paretà.

L'equip ha superat el curs amb una plantilla limitada amb tres joves jugadors amb Marc Marín, Víctor Marín i Clara Olivera. Durant el curs, l'equip ha necessitat incorporar puntualment algun jugador del conjunt veterà. Per evitar aquesta situació, la direcció esportiva s'ha marcat com a prioritat la incorporació un quart jugador. "La intenció és que aquest jugador o jugadora sigui jove perquè tenim tres jugadors joves i això farà pinya", adverteix Olivera. 

L'objectiu de la campanya vinent serà intentar mantenir la categoria superant el balanç d'aquesta amb 7 victòries i 10 derrotes. 

 

 

 

Edicions locals