Miguel Luque s’entrena a les tandes BiCircuit

L'esportista paralímpic compagina el CAR de Sant Cugat i l'asfalt del Circuit

Esports

Miguel Luque
Miguel Luque | Circuit

L’esportista paralímpic Miguel Luque s’ha entrenat a les tandes BiCircuit al Circuit de Barcelona-Catalunya. El nedador és un habitual a la pràctica de handbike per la pista vallesana i actualment s’està entrenant també al CAR de Sant Cugat.

Amb les tandes BiCircuit, el Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix un escenari per a la pràctica del ciclisme amb les màximes garanties de seguretat, que és precisament el que més destaca Luque: “és un perill entrenar a la carretera i valoro molt la possibilitat de fer esport amb la total tranquil·litat que ofereix el Circuit”.

Medallista a Sydney (2000), Atenes (2004), Pequín (2008), Londres (2012) i Rio de Janeiro (2016), i amb els Jocs Paralímpics de Tokio 2021 en ment, es manté a l’espera que “tot s’estabilitzi i es reprenguin la resta de competicions nacionals i internacionals”. El nedador de Parets del Vallès ha posat en relleu que “hem d’aprofitar tots els recursos que tenim a prop”.

Les tandes BiCircuit es van reobrir fa dues setmanes i s’ofereixen diàriament al Circuit de Barcelona-Catalunya. De dilluns a divendres de 18.30 a 22.00h i dissabtes i diumenges de 6.00 a 10.00h.

Edicions locals