El KH-7, fora d'Europa per la decisió de la Federació Espanyola

La RFEBM d'Hanbol ha otorgat la plaça extra per la propera Women's EHF European Cup al BM Rocasa

Esports

KH-7 BMG
KH-7 BMG | Xavier Solanas

La Real Federació Española de Balonmano ha decidit deixar fora de la Women's EHF European Cup al KH-7 Granollers, després d'haver concedit al BM Rocasa de Gran Canaria la plaça extra per la temporada que ve que la competició europea havia donat a la federació espanyola per tenir el millor rànquing de l'històric de la competició.

Aquesta decisió federativa deixa al conjunt granollerí i al Valladolid fora d'Europa per la temporada vinent, tot i que aquest any els dos equips anaven a disputar les semifinals europees quan es van cancel·lar per la pandèmia.

Una decisió molt controvertida i sense precedents que genera incomprensió cap a les decisions que pren la RFEBM, ja que, quan es va saber que la competició quedava suspesa per la Covid-19, la Federació Espanyola va anunciar que demanaria dues places extres per la copa europea. Finalment, només n'ha aconseguit una i l'ha concedit a un equip situat dues posicions més avall en la classificació de la lliga nacional que el Granollers.

De moment, el BM Granollers encara no s'ha pronunciat públicament sobre aquest fet, però sí que el Club està estudiant aquesta resolució per donar una resposta quan es tinguin totes les dades que la RFEBM ha valorat per prendre aquesta decisió.

Edicions locals