El Circuit acollirà el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 del 14 al 16 d'agost

La FIA confirma la nova data a Montmeló de la sisena prova del calendari revisat de la temporada 2020

Esports

La Fórmula 1 ha fet oficial avui les primeres vuit curses del calendari revisat de la temporada 2020, aprovat per la FIA, on es confirma la celebració del Fórmula 1 1 Aramco Gran Premi d'Espanya 2020 del 14 al 16 d’agost al Circuit de Barcelona-Catalunya.
 

Barcelona-Catalunya acollirà la sisena prova del nou calendari de la temporada 2020, que tot i que de moment consta de vuit Grans Premis en territori europeu, s’espera que tingui un total de 15-18 curses en finalitzar la temporada.

La conjuntura actual i la situació en l'àmbit mundial faran que la 30a edició del Gran Premi al traçat català se celebri sense presència d’aficionats, amb la seguretat i la salut de tots els implicats essent la màxima prioritat. La FIA i la Formula 1 compten amb un pla sòlid i detallat per tal d’assegurar que les curses del Campionat del Món mantinguin els estàndards al màxim nivell amb l’aplicació d’estrictes procediments de seguretat durant la celebració dels Grans Premis.

Els espectadors que tenen entrades del Gran Premi d'Espanya 2020 tenen diferents opcions, entre les quals s’ofereix el reemborsament. Es podrà fer la pertinent sol·licitud a través d’una plataforma en línia que estarà disponible a partir del 15 de juny.

Fa unes setmanes vam conversar amb el director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè. Pots llegir l'entrevista en aquest enllaç.  

Edicions locals