En marxa una nova edició del programa Accelera el Creixement per a pimes

Les pimes de la demarcació de Barcelona poden inscriure's al programa fins al 6 de juliol

Economia

En marxa una nova edició del programa Accelera el Creixement per a pimes
En marxa una nova edició del programa Accelera el Creixement per a pimes

Fins al 6 de juliol, les pimes de la demarcació de Barcelona poden inscriure's al programa Accelera el Creixement, que facilita les eines i el suport necessaris perquè les 50 empreses seleccionades identifiquin les claus d’èxit per al seu desenvolupament a partir d’un full de ruta validat per persones expertes en el foment del creixement empresarial.

Des de l’any 2012, Pimec i la Diputació de Barcelona ajuden 50 pimes en cada edició del programa i els proporcionen serveis per fomentar el creixement dels negocis, com la transformació digital, l’organització, la comercialització i la internacionalització.

Un total de 400 pimes ja s’han beneficiat d’aquest programa, que suma 700 candidatures en les seves 8 edicions anteriors, amb la col·laboració de 74 ajuntaments.

En les quatre primeres edicions del programa Accelera el Creixement, un 66% de les empreses participants han introduït nous productes i serveis a la seva cartera. La facturació mitjana de les empreses participants s'ha incrementat un 33%. A més, el 59% ha millorat la seva gestió i han augmentat la seva plantilla un 23%. A més, les pimes participants han incrementat de mitjana un 83% el benefici abans d’impostos.

 

Edicions locals