El KH-7 BMG inaugura els fixatges amb el de Janna Sobrepera

La catalana, de 20 anys, ha jugat les dues últimes temporades al Nantes Atlantique Handball

Esports

Janna sobrepera, nou fixatge del KH-7 BM Granollers
Janna sobrepera, nou fixatge del KH-7 BM Granollers | BM Granollers

El BM Granollers fitxa Janna Sobrepera per a la pròxima temporada. La lateral esquerra de 20 anys arriba provinent del Nantes Atlantique Handball francès. Sobrepera, que ha jugat les últimes dues temporades a França, mesura 1,80 m d'alçada.

Formada a l'Handbol Sant Quirze, va jugar a totes les categories del club kiri fins a arribar al primer equip i va ser partícip de l'ascens a la Divisió d'Honor Plata. La Janna ha jugat a les categories inferiors de les seleccions catalana i espanyola en tornejos internacionals, europeus i, fins i tot, en un Mundial. Amb només 18 anys, es va convertir en una de les laterals esquerres amb més projecció del país.

Es tracta d'una jugadora amb molta potència, amb un futur molt prometedor, i amb un gran llançament exterior. Juga molt bé en equip i ha coincidit amb moltes jugadores del KH-7 BM Granollers, tant a la selecció catalana com a la selecció espanyola.

Amb la selecció nacional, Sobrepera va ser la millor lateral esquerra de l'Europeu Juvenil d'Eslovàquia l'any 2017 i va debutar amb la selecció absoluta de Carlos Viver contra Suïssa amb només 19 anys. Sobrepera aportarà tant en atac com en defensa, ja que les seves condicions li permeten ser polivalent a la pista.

Edicions locals