Llum verda a la piscina de Can Sans

La Comissió d'Urbanisme aprova la modificació del planejament que permet també un nou aparcament de 60 places

Societat

Llum verda a la piscina de Can Sans
Llum verda a la piscina de Can Sans

Sant Celoni

La Comissió d'Urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona, celebrada telemàticament, ha aprovat definitivament avui la modificació de planejament que permetrà a l’Ajuntament de Sant Celoni la construcció d’una piscina municipal descoberta a la zona esportiva de Can Sans, al nord-oest del nucli urbà i al costat de les pistes d'atletisme i l'institut Baix Montseny.

L’àmbit de la modificació de planejament abasta 37.465 metres quadrats. L’Ajuntament preveu situar la piscina descoberta en aquesta zona esportiva, en terrenys planers que estaven qualificats d’espais lliures, i construir també un aparcament de 60 places per donar-hi servei. Cal dir que a l’àmbit de Can Sans ja existeix un aparcament amb 68 places. El nou se situarà el més proper possible a l’existent i a l’accés a la carretera BV-5114.

La modificació de planejament aprovada avui consisteix a ajustar els límits entre els espais lliures i els equipaments i classificar com a sòl urbà una peça de sòl no urbanitzable.

D’aquesta manera, el municipi de Sant Celoni podrà comptar amb una piscina municipal descoberta, atès que la que tenia anteriorment es va enderrocar per construir en els seus terrenys la llar d’infants municipal.

Edicions locals