Pol Espargaró podria revolucionar la nova temporada de MotoGP

Repsol Honda està interessat en incorporar al pilot granollerí per ser company d’equip de Marc Márquez

Esports

Pol Espargaró
Pol Espargaró | Philip Platzer

Pol Espargaró podria triar entre ser el pilot principal a KTM o el company d’equip de Marc Márquez. El mercat de MotoGP ja ha començat a moure’s per enllestir tot abans que retorni la competició el 17 de juliol a Jerez (Cádiz, Andalusia). KTM, la seva marca actual i amb qui finalitza contracte aquest 2020, el vol renovar perquè el pilot es pugui convertir aquesta temporada en un dels competidors reals del cerverí Marc Márquez. Per contra, l’equip de Márquez, Repsol Honda, està interessat a fer-li una contraoferta perquè Espargaró sigui el company d’equip del tro de Cervera i tenir els dos candidats a guanyar el títol al seu equip.

Sense encara cap negociació oberta ni cap mena d’acord, Pol Espargaró té dues ofertes entre les quals escollir per tornar a la competició de MotoGP. Si finalment el petit dels germans Espargaró decideix marxar a Honda, el principal perjudicat seria Àlex Márquez, qui per 2021 ja no tindria lloc a l’equip que capitaneja el seu germà gran, Marc, i hauria de marxar a LCR, el segon equip de la marca japonesa.

Per la seva part, Aleix Espargaró també és un dels noms que zona al mercat de fixatges perquè, tot i que està a punt de fer-ho, encara ha de renovar per Aprilia. Pel que fa a la resta de pilots, Ducati encara no ha renovat a Andrea Divizioso, que fa set anys que forma part de l'equip, però sí que ha contractat a Jack Miller, i ha deixat fora Danilo Petrucci, mentre que Jorge Martín anirà al segon equip de Ducati, després de deixar KTM.

A més, segons explica el Diario Marca, Borgo Panigale té a la recambra Jorge Lorenzo, que recentment ha confessat públicament que tornaria a córrer si li oferissin una moto amb possibilitats d'aspirar al títol mundial.

Edicions locals