El CD la Concòrdia es reforça amb tres incorporacions

L'equip de Javier Ruiz ha incorporat l'ala-pivot Paula Hita, l'ala-tanca Laura Botifoll i la portera Mónica Utrilla

Esports

El CD la Concòrdia es reforça amb tres incorporacions
El CD la Concòrdia es reforça amb tres incorporacions

El CD la Concòrdia ha incorporat tres fitxatges per reforçar la plantilla de la temporada 2020-2021. L'equip de Javier Ruiz ha incorporat l'ala-pivot Paula Hita, l'ala-tanca Laura Botifoll i la portera Mónica Utrilla. 

Paula Hita va ser la primera incorporació del sènior femení. La jugadora, que procedeix del futbol 11, ja havia estat durant la temporada 2019-2020 entrenant a les ordres de Javier Ruiz, però per motius del mercat de fitxatges de la federació espanyola no se li va poder fer fitxa. Pel que fa a l'ala-tanca Botifoll se suma al projecte llagostenc aportant experiència a la Segona Divisió estatal d'equips com ara l’AECS L’Hospitalet i l’AE Vallirana.

El tercer reforç va ser la portera Mónica Utrilla, veïna de Martorelles, que torna a l’equip llagostenc després d’unes temporades jugant a futbol 11, entre aquests el CF Martorelles. Utrilla va completar una primera etapa a la Concòrdia de tres temporades i és una jugadora contrastada sent campiona del català universitari de futbol sala i havent disputat partits amb la selecció absoluta de Catalunya. 

La secretaria tècnica de la Concòrdia ha tancat també nou renovacions amb Paula Jiménez, Sonia Blanco, Paula Pérez, Leyre Granero, Mercè Portabella, Elida Tortosa, Júlia Sanz, Naiara Moreno i Sandra Navarro.  

Edicions locals