Arnau Campeny s'incorpora a l'EC

El central prové de la Unió Atlètica Horta

Esports

Campeny. nova incorporació a l'EC Granollers
Campeny. nova incorporació a l'EC Granollers | EC Granollers

El central Arnau Campeny és una nova incorporació per la defensa de l'Esport Club Granollers. Procedent de la Unió Atlètica Horta, Campeny també ha pasat per les files de la UE Llagostera, el RCD Deportivo Fabril, la masia del FCB i el CF Damm, entre d'altres.
 

Tot i la seva joventut, el club destaca de Campeny que és un central segur en les accions i que té bona sortida de pilota.

L'equip granollerí vol rejovenir la seva plantilla amb els fixatges fins ara ja anunciats de Sergi Altimira, Adrià Prado, Àlex Túnez, Iker Hernández, Arnau Arruebo i Erbol Atabaev, que acompañaran als jugadors que sí que renoven per tornar a jugar la pròxima temporada a Tercera Divisió com són Eloi Zamorano, Pau Darbra, Ñito Martín, Guillem Pujol, Ricky Alcántara, Víctor Morales, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera i Álvaro Garcia.

Pel que fa a les baixes, recordem les confirmades en els darrers dies de Joan Gual, Arnau Fortuny, Martí Serra i Alejandro Muñoz, Marc Garcia, Sergi Besonias i Diego Garzón, el que suma un total de vuit baixes de cara a la temporada que ve i també vuit fixatges nous, per equilibrar les entrades i sortides dels jugadors de cara la pròxima temporada.

 

Edicions locals