Marc Rio reforça la davantera de l'EC

És el segon jugador que l'equip fitxa procedent de la UA Horta per la pròxima temporada

Esports

Marc Rio arriba a l'EC
Marc Rio arriba a l'EC | EC Granollers

El davanter mig punta Marc Rio s'incopora a l'Esport Club Granollers. Procedent de la Unió Atlètica Horta i format a la masia del FCB i a la Unió Esportiva Cornellà, Rio és un jugador molt treballador que té bones xifres com a golejador i com a assistent.

L'equip granollerí vol rejovenir la seva plantilla amb els fixatges fins ara ja anunciats d'Arnau Campeny, Sergi Altimira, Adrià Prado, Àlex Túnez, Iker Hernández, Arnau Arruebo i Erbol Atabaev, que acompañaran als jugadors que sí que renoven per tornar a jugar la pròxima temporada a Tercera Divisió com són Eloi Zamorano, Pau Darbra, Ñito Martín, Guillem Pujol, Ricky Alcántara, Víctor Morales, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera i Álvaro Garcia.

Pel que fa a les baixes, recordem les confirmades en els darrers dies de Joan Gual, Arnau Fortuny, Martí Serra i Alejandro Muñoz, Marc Garcia, Sergi Besonias i Diego Garzón, el que suma un total de vuit baixes de cara a la temporada que ve i nou fixatges, per equilibrar les entrades i sortides dels jugadors de cara la pròxima temporada.

Edicions locals