El Pàdel Indoor Granollers ja permet jugar en parelles o individual

Amb l'entrada a la fase 2, les pistes cobertes ja es poden llogar més enllà dels entrenaments individuals

Esports

El Pàdel Indoor Granollers ja pot llogar les seves pistes més enllà dels entrenaments individuals
El Pàdel Indoor Granollers ja pot llogar les seves pistes més enllà dels entrenaments individuals | Pàdel Indoor Granollers

Alba Cabrera

Des de la fase 0, el pàdel era un dels esports permesos a practicar de manera individual sempre que fos a l’aire lliure. Ara però, moltes de les pistes de pàdel són cobertes, com és el cas del Pàdel Indoor Granollers, que les darreres setmanes ha patit les contradiccions de les federacions i el Consejo Superior de Deportes (CSD) per reobrir les seves instal·lacions. Finalment, el pàdel de pista coberta ha hagut d’esperar a la fase 2 per poder llogar pistes a persones que volguessin competir un contra un o en parelles fins al 30% de l’aforament de les pistes, ja que l’únic servei permès fins llavors era l’entrenament individual.

Però la darrera setmana de maig, quan vam passar a fase 1, la Federación Española de Pàdel i el CSD van enviar un comunicat dient que es permetia practicar el pàdel en parelles o individual, però sense especificar si podia ser a l’aire lliure o en pista coberta, i van haver de rectificar el 30 de maig, especificant que fins a la segona fase, les pistes cobertes havien de seguir només amb entrenaments individuals.

Albert Torras, director esportiu del Pàdel Indoor a Granollers, explica que “ara ja tenim unes directrius clares perquè ja hem passat a la fase 2, però hem viscut la contradicció i la falta d’informació de les diferents entitats oficials i això ha dissuadit que la gent s’animés a tornar a llogar pistes de pàdel. Tot i això, aquesta setmana ens hem vist beneficiats per la pluja, ja que a l’estiu les instal·lacions a l’aire lliure solen atreure més gent”.

Des d’aquest dilluns dia 8 de juny, ja es permet la pràctica d’un contra un o dos contra dos a les pistes cobertes de pàdel, i les reserves per poder tornar a gaudir d’aquest esport a les pistes granollerines ja es poden fins a arribar a omplir el 30% de l'aforament de les instal·lacions al club de Pàdel Indoor Granollers, encara però sense servei de vestuaris ni accés a zones comunes i amb les mesures sanitàries i de desinfecció pertinents.

“Hem estat tancats des del 14 de març i amb ERTO, hem estat tres mesos sense ingressar res per lloguer, que és la nostra principal font d’ingressos. Esperem que a poc a poc tot es vagi recuperant, de moment, ja hem pogut acabar l’ERTO i oferir els horaris habituals”, conclou l’Albert.

Edicions locals