Dani Muela fitxa per l'EC per aportar experiència

Procedent del Palamós, el davanter té una amplia experiència a Tercera Divisió

Esports

Dani Muela, nou jugador de l'EC Granollers
Dani Muela, nou jugador de l'EC Granollers | EC Granollers

Dani Muela completa la llista de nous fixatges de l'Esport Club Granollers. Fins ara, els nouvinguts al primer equip del club eren jugadors joves amb projecció, però l'entitat ha decidit aportar una figura de lideratge i veterania amb la incorporació de Muela (30 anys). El davanter, que prové del Palamós, el degà del futbol català que actualment milita a Primera Catalana, ha militat durant molts anys a diferents equips de Tercera Divisió i va debutar a Segona B amb el Sabadell.

A més, la temporada pasada, Dani Muela va marcar un total de 10 gols en 22 partits.

L'equip granollerí amplia la seva plantilla amb els fixatges fins ara ja anunciats de Marc Río, Arnau Campeny, Sergi Altimira, Adrià Prado, Àlex Túnez, Iker Hernández, Arnau Arruebo i Erbol Atabaev, que acompañaran als jugadors que sí que renoven per tornar a jugar la pròxima temporada a Tercera Divisió com són Eloi Zamorano, Pau Darbra, Ñito Martín, Guillem Pujol, Ricky Alcántara, Víctor Morales, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera i Álvaro Garcia.

Pel que fa a les baixes, recordem les confirmades en els darrers dies de Joan Gual, Arnau Fortuny, Martí Serra i Alejandro Muñoz, Marc Garcia, Sergi Besonias i Diego Garzón, el que suma un total de vuit baixes de cara a la temporada que ve i deu fixatges, per equilibrar les entrades i sortides dels jugadors de cara la pròxima temporada.

Edicions locals