Granollers acollirà el Campionat d'Espanya Sub16 d’atletisme a l'octubre

El 25 i 26 d'octubre són les dates previstes per la Federación Española de Atletismo

Esports

Club Atlètic Granollers
Club Atlètic Granollers | CAG

Alba Cabrera

La ciutat de Granollers acollirà el Campionat d'Espanya Sub16 d’atletisme el 24 i 25 d'octubre. Així ho ha confirmat el calendari que ha fet públic la Federación Española de Atletismo (FEA), reorganitzant les dates de les competicions pel 2020.

Per la seva part, Roberto Sánchez, nou director esportiu del Club Atlètic Granollers (CAG), explica com els atletes granollerins han començat a preparar-se per encarar a partir del setembre les diferents competicions estatals i catalanes, tot i que el nou calendari català encara no s'ha publicat: "en fase 0, anàvem individualment a córrer. En fase 2, els esportistes sènior van en grups de 15 a entrenar a les pistes un parell de dies a la setmana i continuen amb els entrenaments individuals".

Sánchez destaca que els menors encara no podien accedir a les instal·lacions del Congost per entrenar i que començaran a entrenar en grup aquesta setmana però al parc, i que ja ho portaven fent moltes setmanes de manera virtual. Igualment, el director esportiu del CAG raona que, com totes les competicions d'atletisme d'aquest 2020 es faran a l'aire lliure, és positiu poder tornar a entrenar en grup, encara que sigui fora dels equipaments. De fet, "és probable que les series es facin ocupant només un carril sí i un carril no, per mantenir les distàncies de seguretat en córrer, que han de ser superiors que en caminar", apunta Sánchez.

A més, Roberto Sánchez explica que "aquest any, la lliga catalana ha canviat el format i permet ascensos i descensos. Nosaltres estem a segona com a club, i són dues jornades per poder aspirar a ascendir i quedar entre els dos primers de vuit equips a cada categoria".

Edicions locals