El capità de l'EC, Ricard Alcantara, referent de l'equip des de la banqueta

Alcantara haurà de tornar a operar-se del seu genoll esquerra i durant la recuperació formarà part del cos tècnic

Esports

Ricard Alcantarà haurà de tornar al quiròfan i formarà part de l'staff tècnic
Ricard Alcantarà haurà de tornar al quiròfan i formarà part de l'staff tècnic | Ricard Alcantarà

Ricard Alcantara, capità de l'Esport Club Granollers, haurà d'esperar encara més per tornar a jugar a futbol. Fa dues temporades, es va lesionar el genoll esquerre i l'operació i posterior rehabilitació el van mantenir allunyat dels terrenys de joc durant 11 mesos. La seva recuperació no ha anat bé i ara l'han de tornar a operar.

Per aquest motiu, l'EC ha decidit que durant el nou temps de recuperació del capità granollerí, aquest pugui continuar formant part de la plantilla ajudant a Jose Solivelles i el seu equip tècnic des de la banqueta. De moment, i fins que no comenci la temporada, no se sabrà encara qui serà el nou capità  principal del Granollers dels quatre que s'escullen per equip.

Albert Ruiz, al TOP5 de màxims golejadors de la Tercera Divisió grup 5

El davanter centre Albert Ruiz ha finalitzat la temporada com el cinquè màxim golejador de la categoria. Tot i arribar al Club amb la lliga ja començada, Ruiz s'ha adaptat bé al sistema ofensiu de Solivelles i se sent adaptat a l'equip. El davanter català va jugar a Lliga Americana de Futbol (MLS) amb els Chigago Fire després d'haver jugat a la lliga universitària (NCAA) amb els FCGU Eagles.

Edicions locals