“Tenim intenció d’organitzar el torneig Mini de Nadal aquest 2020”

Joan Nadal, president del CB Granollers

Esports

CB Granollers
CB Granollers | CB Granollers

Alba Cabrera

Després de l’ascens del sènior masculí a la Lliga EBA, el Club de Bàsquet Granollers està organitzant-se de cara a la pròxima temporada. Una de les coses que queden pendents aquest 2020 pel club, és l’organització del Torneig de Nadal de Mini bàsquet que organitza l’entitat cada any. Joan Nadal, president del CBG, explica que “el torneig de Nadal encara no ens ho hem planejat. Si les circumstàncies evolucionen, ho organitzarem. Aquest any el prepararem al setembre més tard del normal, la intenció és tirar-ho endavant però estarem atents al que digui sanitat”.

A més, abans que acabi el juny, el club té previst fer una roda de premsa per presentar els nous dos equips sènior, masculí i femení, que aquest últim juga a la categoria més alta en comparació a la resta de conjunts de la comarca. “Presentarem els dos equips amb les novetats”, avança Nadal.

Pel que fa a la represa dels entrenaments dels equips, aquesta setmana el club ja farà entrenaments puntuals amb els jugadors de nova incorporació i a partir del 22 de juny, començarà el Campus d’estiu pels petits pel juliol i el setembre, que aquest any serà només de 40 infants, repartits en quatre grups de 10.

Nadal també reconeix que el sènior masculí ha aconseguit l’ascens “gràcies al plantejament esportiu de l’any passat. Característiques de joventut i del planter. Hem mantingut essencialment l’equip amb dues noves incorporacions i tres baixes i fem pujar alguns del junior. Arrisquem perquè serem un equip de plantilla justa, el fet d’ascendir no ens fa canviar la manera d’entendre el bàsquet. Per nosaltres és prioritari tenir jugadors a casa”, apunta.

“Quan es va acabar la temporada, el 13 de març, quedava la recta final de la temporada. Ens ha avalat la bona feina, perquè de 400 jugadors federats que tenim a totes les categories del club només 6 jugadors han marxat a altres equips”, especifica el president.

La filosofia del CB Granollers continua essent aprofitar l’ascens per mantenir la categoria i aglutinar el talent del bàsquet de la comarca del Vallès. “És veritat que hi ha clubs receptors d’elit com el Manresa, Joventut i Barça que capten els jugadors molt aviat. Nosaltres intentem mantenir la gent de la comarca, l’esport d’elit encara està una mica lluny de nosaltres”, conclou Nadal.

Edicions locals