Marc Gelmà, el nou director al terreny de joc de l'EC

El migcampista arriba procedent de la UE Figueres

Esports

Marc Gelma, nou migcampista de l'EC
Marc Gelma, nou migcampista de l'EC | EC Granollers

Continuen els fixatges a l'Esportiu Club Granollers. La darrera incorporació és la del migcampista Marc Gelmà, procedent de la Unió Esportiva Figueres, amb molta qualitat tècnica.

L'equip granollerí amplia la seva plantilla amb els fixatges fins ara ja anunciats de Suaibo Sanneh, Dani Muela, Marc Río, Arnau Campeny, Sergi Altimira, Adrià Prado, Àlex Túnez, Iker Hernández, Arnau Arruebo i Erbol Atabaev, que acompañaran als jugadors que sí que renoven per tornar a jugar la pròxima temporada a Tercera Divisió com són Eloi Zamorano, Pau Darbra, Ñito Martín, Guillem Pujol, Ricky Alcántara, Víctor Morales, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera i Álvaro Garcia.

Pel que fa a les baixes, recordem les confirmades en els darrers dies de Joan Gual, Arnau Fortuny, Martí Serra i Alejandro Muñoz, Marc Garcia, Sergi Besonias i Diego Garzón, el que suma un total de vuit baixes de cara a la temporada que ve i ja 11 fixatges per equilibrar les entrades i sortides dels jugadors de cara la pròxima temporada i donar aire fresc al primer equip, abaixant la mitjana d'edat dels jugdors.

Edicions locals