Lea Kofler reforça el conjunt del KH-7

Arriba el tercer fixatge pel femení del BM Granollers i ja s'han anunciat les dates per la Lliga Iberdrola

Esports

Lea Kofler tercer reforç pel KH-7
Lea Kofler tercer reforç pel KH-7 | BM Granollers

El KH-7 BM Granollers continua confeccionant la plantilla de cara a la temporada que ve i ha arribat a un acord amb Lea Kofler per una temporada. Amb 19 anys, 1,71 m i pesa 59 kg, Kofler es converteix en el tercer nou fixatge pel femení.

Kofler, procedent del Salud Tenerife, s'exerceix a la demarcació de primera línia. És una jugadora molt ràpida i li agrada treballar en equip. Aquesta última temporada ha estat una jugadora important de l'atac del Tenerife, marcant 34 gols en 15 partits.

Per tant, Kofler s'afegeix amb Castañera i Sobrepera a la llista de nous fixatges que poden rejovenir la plantilla i suplir les baixes de Monteiro, Vila, Lepère i Romero.

La Lliga Iberdrola torna el 12 i 13 de setembre

El dilluns 22 de juny se celebra el sorteig per definir els enfrontaments dels diferents equips de la Lliga Iberdrola, que començarà el 12 i 13 de setembre. De cara a la pròxima temporada, el format ha canviat.

Els 16 conjunts participants en la màxima categoria de l'handbol femení quedaran dividits en dos grups de 8 equips cadascun. Es jugarà una primera fase en sistema de doble volta, tots contra tots. Els quatre primers classificats de cada grup disputaran una segona fase pel títol, mentre que els quatre últims classificats disputaran una segona fase per la permanència.
 
En totes dues, els equips s'enfrontaran en un sistema de doble volta enfront dels rivals de l'altre grup, arrossegant resultats i punts dels rivals de la primera fase. Baixaran els quatre pitjors equips en aquesta segona fase per la permanència. La distribució de grups serà la següent:

Grupo A | Super Amara Bera Bera, Mecalia Atlético Guardés, Rincón Fertilidad Málaga, Aula Alimentos de Valladolid, Zubileta Evolution Zuazo, San José Obrero, Atlántico Pereda i Lanzarote Puerto del Carmen.


Grupo B | Balonmano Elche, Liberbank Gijón, KH-7 Granollers, Rocasa Gran Canaria, Salud Tenerife, Conservas Orbe Porriño, Balonmano Morvedre i Adesal Córdoba.


 

Edicions locals