L'EC incorpora Alex Túnez i renova Albert Ruiz

Túnez serà un reforç jove a la porteria

Esports

Alex Túnez i Albert Ruiz
Alex Túnez i Albert Ruiz | EC Granollers

Continuen arribant cares noves a l'Esport Club Granollers. Alex Túnez és la darrera incorporació al primer equip, un porter de 19 anys procedent del CF Damm caracteritzat pel seu bon joc aeri i bon joc de peus. Per la seva part, Albert Ruiz renova per tercer any amb el club.

Albert Ruiz es va formar en equips com el CP Sarrià, el C.E Hospitalet o el Júnior FC però va ser en la seva etapa com a juvenil on va realitzar un salt de qualitat. Ruiz es va incorporar a l’UE Cornellà jugant en la màxima categoria juvenil. El seu pas pel juvenil A del club barceloní li va donar l’oportunitat de seguir creixent com a jugador a la lliga universitària de la NCAA, on va estar nominat per guanyar el MAC Hermann Trophy, el títol individual més important en l'àmbit universitari que el va acreditar com a segon millor jugador de la 1ª divisió de la lliga universitària. Abans d'arribar a l'EC, del gener de 2018 al maig va militar a les files dels Chicago Fire, a la màxima categoria del futbol d’Estats Units, la Major League Socc.

Per tant, Túnez se suma als fixatges fins ara ja anunciats de Marc Gelmà, Suaibo Sanneh, Dani Muela, Marc Río, Arnau Campeny, Sergi Altimira, Adrià Prado, Àlex Túnez, Iker Hernández, Arnau Arruebo i Erbol Atabaev, que acompañaran als jugadors que sí que renoven per tornar a jugar la pròxima temporada a Tercera Divisió com són Eloi Zamorano, Pau Darbra, Ñito Martín, Guillem Pujol, Ricky Alcántara (ajudant al cos tècnic per lesió), Víctor Morales, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera i Álvaro Garcia.

Pel que fa a les baixes, recordem les confirmades en els darrers dies de Joan Gual, Arnau Fortuny, Martí Serra i Alejandro Muñoz, Marc Garcia, Sergi Besonias i Diego Garzón, el que suma un total de vuit baixes de cara a la temporada que ve i ja 12 fixatges per equilibrar les entrades i sortides dels jugadors de cara la pròxima temporada i donar aire fresc al primer equip, abaixant la mitjana d'edat dels jugadors.

Edicions locals