La granollerina Kawasaki Racing Team organitza un test al Circuit el 8 i el 9 de juliol

La marca, amb seu a Granollers, és la líder indiscutible del World SuperBikes dels darrers anys

Esports

Equip KRT
Equip KRT | KRT

Alba Cabrera

Els darrers cinc anys, la Ninja ZX-10RR, la moto més ràpida del World SuperBikes té l’equip a Granollers. Jonathan Rea, penta campió d’aquesta modalitat, forma part del Kawasaki Racing Team (KTR), un equip de treball format per més d’una trentena de persones que treballen per la marca líder indiscutible de SuperBikes al Polígon Industrial del Circuit de Catalunya. Precisament al Circuit, KTR ha organitzat avui i demà unes jornades d’entrenaments abans que el campionat retorni el 31 de juliol a Jerez i passi del 18 al 20 de setembre pel traçat català. A banda de Rea, també participaran d’aquest test privat els altres dos pilots de la marca, Alex Lows i Ana Carrasco, murciana emplaçada a Granollers i primera i única dona campiona de la categoria de SuperBikes 300, a més d’altres escuderies.

Biel Roda, responsable de màrqueting i copropietari de KTR confia que aquestes jornades de test privat portin fins al Circuit més de 200 persones per treballar –encara no pot assistir el públic- i així, “donar valor afegit al sector hostaler granollerí, com hem fet des que vam arribar aquí fa sis anys”. De fet, Roda argumenta que el lloc del seu emplaçament no és casual sinó estratègic perquè treballar des de Granollers significa “estar a prop del Circuit i de l’A-7, buscar patrocinadors nacionals i europeus i dotar a l’equip dels millors mecànics possibles, que viuen tots per la zona del Vallès i el Maresme”.

Tal com explica el responsable de màrqueting, les perspectives de KTR són “allargar la ratxa de victòries amb Rea dos anys més i ser campions aquest any amb ell o amb Lowes”. Tot i ser favorits, Roda comenta que any rere any, els rivals són més competitius: “Com que guanyem tant, els recursos per part de les altres marques -algunes amb molt més poder econòmic que nosaltres- creixen per a assolir el nostre nivell”.

Edicions locals