Confirmada la 8a edició del Màster Nacional de Bàdminton Sub15 i Sub19 pel setembre

El calendari català per a aquest any s'ha reestructurat i la temporada 2020/21 es concentrarà del setembre al desembre

Esports

Màster Nacional Sub15 i Sub19 Memorial Guadalupe Burgos 2019/20 d'aquest febrer
Màster Nacional Sub15 i Sub19 Memorial Guadalupe Burgos 2019/20 d'aquest febrer | Bàdminton Granollers

Alba Cabrera

El Bàdminton Granollers ha arrencat la nova temporada el 17 d'agost, de cara al fet que la ciutat granollerina, seu de la Federació Catalana de Bàdminton (FCB), acull el Màster Nacional de Bàdminton Sub15 i Sub19 2020 per als dies 5 i 6 de setembre. Així ho ha confirmat el coordinador club Bàdminton Granollers, Eduard Mateos. "Ja hem començat a posar en marxa els preparatius de la vuitena edició de l'esdeveniment, que se celebra cada any com a Memorial de Guadalupe Burgos per recaptar beneficis per la Fundació Josep Carreras que investiga contra la leucèmia. Al febrer ja s'havia celebrat la setena edició, però a causa de la pandèmia, el calendari català per a aquest any s'ha reestructurat i la temporada 2020-2021 es concentrarà del setembre al desembre. Així, es donarà pas a l'any natural de competició per al següent curs", explica Mateos.

De fet, Granollers és una seu important per al bàdminton català i estatal. El nou calendari de la FCB també assigna altres esdeveniments per aquest 2020 a la ciutat, pendents sempre de la situació sanitària arribat el moment, com són el Màster Nacional Absolut i Sub11 el 24 d'octubre i la 4a prova del circuit català i la més destacada pel bàdminton granollerí, la TTR Granollers, el 7 i 8 de novembre amb data alternativa preventiva per al 23 de desembre, que puntua pels campionats estatals amb les categories d'Absolut, Sub19, Sub17, Sub13 i Sub11.

Mateos confirma que, "si hi ha les condicions adequades per celebrar els esdeveniments esportius, es mantindran tant la modalitat individual com la de parelles" i que la perspectiva és que "un gran gruix de membres del Club puguin participar, ja que el bàdminton no és un esport de contacte". "Pensem que ens veurem poc afectats per la crisi de la Covid-19", afirma el coordinador del club.

Aquest juliol, el Bàdminton Granollers ja ha tornat als entrenaments fins al 17 de juliol, amb concentracions matinals de 9 h a 12.30 h per a les categories inferiors i a les tardes la tecnificació per adults dilluns, dimarts i dijous de 19 h a 21 h, amb cita prèvia.

Edicions locals