Una cadena humana encerclarà dimecres l'edifici històric de l'Hospital

Aquesta és una acció més dels professionals del centre sanitari per reclamar millores econòmiques laborals i econòmiques

Societat

La mobilització de dimecres passat a les portes de l'Hospital
La mobilització de dimecres passat a les portes de l'Hospital

El comitè d'empresa de l'Hospital de Granollers convoca una concentració amb el lema Encerclem l'edifici històric de l'Hospital. Serà dimecres (20 h) a l'exterior de l'Hospital de Granollers, i la idea és fer una cadena humana que encercli el centre hospitalari que alhora reivindiqui una sanitat pública i de qualitat al Vallès Oriental –la comarca catalana amb menys llits hospitalaris per habitant–, més recursos, més drets, més seguretat i millors condicions laborals i econòmiques per als professionals que hi treballen.

La mobilització comptarà aquesta vegada amb l'acompanyament de tambors i timbals per fer més sonora la protesta, que ja fa setmanes que dura amb mobilitzacions cada dimecres. De fet, el passat 17 de juny la mobilització es va traslladar a la Porxada, on el comitè va entregar una carta a l'alcalde i president de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG), Josep Mayoral, amb les reivindicacions del col·lectiu.

La d'aquest dimecres serà la darrera mobilització abans de les vacances d'estiu i es reprendran el dimecres 16 de setembre.

El comitè d'empresa fa una crida perquè s'hi afegeixi no només el personal sanitari i de serveis de l'Hospital, sinó també personal sanitari d'ambulatoris, clíniques, servei de transport sanitari, residències, farmàcies, centres de rehabilitació i cossos de seguretat, així com entitats i ciutadania en general.

Edicions locals