El FS Unión Llagostense defienix la plantilla amb tres fitxatges

L'equip es marca com objectiu millorar el 8è lloc del curs 2019-2020

Esports

Manel Cruz, una de les cares noves del FSU Llagostense
Manel Cruz, una de les cares noves del FSU Llagostense | FSU Llagostense.

El FS Unión Llagostense vol ser més competitiu la temporada 2020-2021. Per aquest motiu ha incorporat a tres jugadors per seguir millorant l'actual plantilla, que ha estat pràcticament renovada del tot. 

Les novetats en la plantilla llagostenca són l’ala Óscar Pérez, que va formar-se a les files del Barça i del FS Garcia i prové de la lliga italiana; el tanca Manel Cruz, que les dues últimes temporades va jugar al sènior masculí B del club; i el porter Abraham Álvarez, que va formar part de l’equip llagostenc les temporades 2017-2018 i 2018-2019 i enguany estava sense equip. 

Els jugadors renovats són el porter Alberto Segura; el tanca Felipe Carrasco i Marc Navajas; els ala Ferran Macías, Patxi Heredia, Gerard Alonso, Kevin Gómez i David Soria; i el pivot Juan Carlos. Pel que fa a la baixa és Edgar Galiano. "Aquesta plantilla està formada amb una gran majoria de jugadors que són joves”, remarca el president del club, Javier Castañeda. L'entrenador segueix sent David Díaz. 

El FS Unión Llagostense, que milita a la Lliga Nacional de la Federació Catalana de Futbol Sala, va acabar al vuitè lloc amb 21 punts i es posa com objectiu el pròxim curs millorar aquesta posició.

 

Edicions locals