Les piscines de Ca l’Arenys, a l'Ametlla, obren les portes aquest divendres

La compra d’entrades i abonaments es fa a través d’una nova plataforma web i d’una app

Societat

Les piscines de Ca l'Arenys, a l'Ametlla
Les piscines de Ca l'Arenys, a l'Ametlla

Aquest divendres, 10 de juliol, s’obrirà l’espai municipal de les piscines de Ca l’Arenys, a l’Ametlla, aplicant els protocols de seguretat establerts i adaptant-se a les recomanacions de les autoritats sanitàries, per tal de garantir el benestar de tothom.

Enguany es modifiquen horaris i s’estableixen dos torns: torn de matí d’11 a 15 h; i torn de tarda: de 16 a 20 h. Entre les 15 i les 16 h les instal·lacions de la zona de bany romandran tancades al públic per neteja i desinfecció. Els preus també han patit canvis: l’entrada diària té un cost de 2 € per torn, de dilluns a diumenge. El preu dels abonaments és de 20 € per als empadronats i de 75 € per als no empadronats.

No obstant això, des de l’Ajuntament recorden que tenir abonament no significa gaudir de prioritat d’entrada, ja que cal fer la reserva a través dels canals establerts.

Per complir al màxim els protocols de seguretat aquest any, i com a novetat que es vol mantenir en un futur, la compra d’entrades i abonaments es fa a través de la nova plataforma web piscines.ametlla.cat i d’una app a Android i IOS, que permeten fer la reserva de lloc el dia demanat, així com la compra de l’abonament i de l’entrada diària.

Pel que fa a les piscines de Can Camp, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès treballa per acabar de condicionar-les i pròximament s’anunciarà la data d’obertura.

Edicions locals