El CNG convoca una assemblea extraordinària per rendir compte de les decisions preses durant el confinament

Durant els mesos de l'estat d'alarma, el Club va mantenir les seves quotes, malgrat les crítiques de socis i esportistes federats

Esports

| Sergi Escudero

La junta directiva del Club Natació Granollers (CNG) ha convocat una assemblea general extraordinària per rendir comptes de les decisions preses durant el confinament davant els socis i sòcies el pròxim dijous 23 de juliol, a les 19.30 h en primera convocatòria i a les 20 h en la segona, a la seu social del club. Durant l'estat d'alarma –les instal·lacions van romandre tancades del 13 de març al 3 de juny–, el club va fer un ERTO a bona part de la plantilla –de 109 treballadors–, i va mantenir les quotes als socis, una decisió que va comportar queixes de socis i d'esportistes federats, que van demanar una reducció de la quota.

El president del CNG, Eduard Escandell, argumentava que "les quotes socials es continuen pagant perquè tots els socis som responsables de la viabilitat del club. Això no és un gimnàs privat que presta un servei, sinó una entitat sense ànim de lucre que mantenim entre tots els socis, com una comunitat de veïns".

Ara, a l'assemblea, la junta vol reforçar els seus arguments amb la presentació dels informes jurídic, laboral, social, d’obres i reobertura, així com l’econòmic de l’estat d’alarma, a més d’exposar propostes de millora social. “Volem donar totes les explicacions i detallar els fets que ens han portat a prendre les decisions, malgrat que algunes poden ser no compartides. Entenem que l’òrgan sobirà és la mateixa assemblea, i ens sotmetem a un examen i, també, fem autocrítica”, comenta el president Escandell.

Edicions locals