Més de 300 ciclistes de muntanya es desconfinen a l'Open BTT de les Franqueses

El Parc de Milpins ha acollit la primera cursa de ciclisme de muntanya a Catalunya a la fase de represa

Esports

La segona edició de l'Open BTT les Franqueses supera el nombre de participants respecte l'any anterior
La segona edició de l'Open BTT les Franqueses supera el nombre de participants respecte l'any anterior | Xavier Solanas

El ciclisme de muntanya va tornar diumenge a desconfinar-se a les Franqueses. Més de 300 ciclistes van participar en l'Open BTT al Parc dels Milpins de la localitat franquesina, la segona prova ciclista absoluta a Catalunya després que dijous passat hagués començat a Barcelona la primera jornada de Lliga Catalana de pista coberta.

Pel que fa als resultats, cal destacar la victòria de la franquesina Mireia Padrós (Bicicletes Segú) en categoria infantil. El bolivià Ever Alejandro Gómez va guanyar el circuit absolut masculí, amb el ciclista de Cardedeu, Ismael Ventura en segona posició i Xavi Ariza en tercera. La gironina Meritxell Figueras va coronar la categoria femenina, seguida de Noemí Moreno en segon lloc i Àgata Safont completant el podí. Roger Colomina i Lídia Fuentes van ser els campions de Sub23 i Roger Ferrer de júnior masculí. Per la seva part, Josep Enric Farriol es va imposar en Màsters 30 i Pablo Egeda i Carmen Medina en Màsters 40.

La segona edició de l'Open BTT les Franqueses va acumular un total de 330 entre les diferents categories, dels quals 88 pertanyien a les curses infantils. A més, no hi ha hagut cap caiguda i s'ha superat la xifra de participants de l'any passat, que va ser de 270 corredors, i recordar que és una prova puntuable per l'Open BTT Barcelona -pendent de confirmació-, previst per l'octubre a Sant Sadurní d'Anoia.

Durant tot el matí i de manera esglaonada evitant aglomeracions, unes 500 persones van apropar-se al Parc de Milpins per gaudir del circuit de 5 quilòmetres que els més de 300 participants van recórrer una o diverses voltes, segons la categoria -cinc per l'absolut masculí, 25 quilòmetres, i tres pel femení, 15 quilòmetres-.

 

Edicions locals