Empar Moliner, Rafel Nadal, Toni Cruanyes i Pilar Rahola, alguns dels autors que signaran a La Gralla

Dissabte la llibreria rebrà una vintena d'escriptors, periodistes i divulgadors amb motiu del Dia del llibre i la Rosa, el dijous 23

Cultura

Gemma Ruiz signarà dissabte 'Ca la Wenling', que ja va presentar a La Gralla amb Albert Forns
Gemma Ruiz signarà dissabte 'Ca la Wenling', que ja va presentar a La Gralla amb Albert Forns | A.J.

La llibreria La Gralla de Granollers ja té a punt la tradicional signatura de llibres que habitualment organitza per Sant Jordi i que, enguany, amb una diada confinada, ha traslladat a aquest dissabte, amb motiu del Dia del Llibre i la Rosa que se celebrarà el 23 de juliol.

Dissabte al matí, les taules de davant la llibreria estaran plenes de granollerins, com Esteve Plantada –que al maig publicava un nou poemari, Troncal–, Ivette Nadal –amb el recent L'àngel i la infermesa del pensament– i Xavi Barroso –amb la novel·la L'avinguda de les il·lusions–. També, entre les 12 i les 13 h hi signaran llibres Carla Gracia, David Nel·lo, Joaquim Brustenga i Jofre Martell.

Ja a la tarda, de 18 a 19 h, passaran per La Gralla Gemma Ruiz, Empar Moliner, Enric Calpena, Carlota Gurt, Jaume Funes, Rafel Nadal i Gemma Capdevila.

I el darrer torn a la llibreria granollerina, de 19 h a 20 h, tindrà com a protagonistes Care Santos, Toni Cruanyes, Laia Aguilar, Gaspar Hernández, Pilar Rahola, Maria Carme Roca i Núria Prades.

 

Edicions locals