La Ferrari Challenge engega la temporada esportiva de curses al Circuit

L'asfalt vallesà compta amb un protocol d’adaptació i pla d’acció per al desconfinament esportiu

Esports

Ferrari Challenge
Ferrari Challenge | Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya inaugura el programa de curses de 2020 aquest cap de setmana. Després d'uns mesos d'aturada de tota mena de competicions de motor, les instal·lacions ja estan preparades per acollir múltiples esdeveniments esportius del màxim nivell, amb un calendari igual d'emocionant.

Encara que l'activitat a pista es va reprendre fa ja algunes setmanes amb diverses jornades de proves i assaigs, els propers 18 i 19 de juliol s'estrena oficialment el calendari esportiu, amb la disputa de la Ferrari Challenge.

El traçat mundialista afronta un estiu de màxima activitat. A l'agost, el Campionat d'Espanya de Superbike, el Fórmula 1 Aramco Gran  Premi d'Espanya 2020 i les European Le Mans Series. La veritat és que el mes de setembre tampoc tindrà desaprofitament, amb la disputa de les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, la Catalunya WorldSBK Round i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.

Per si tot això fos poc, a l'octubre tornaran certàmens internacionals com el Festival de la Velocitat de Barcelona-GT World Challenge Powered by AWS, el WorldRX of Catalunya-Barcelona i l’International GT Open; mentre que al novembre rodaran els ja clàssics Campionats de Catalunya d'Automobilisme-CER i Racing Weekend.
 
Nou protocol d'adaptació
El Circuit de Barcelona-Catalunya ha treballat en una sèrie de mesures i accions per al desconfinament esportiu, d'acord amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, l'objectiu de les quals és possibilitar aquesta tornada de les competicions a les instal·lacions, minimitzant el risc d'infecció per COVID-19.
 
S'ha establert l'ús obligatori de la mascareta, així com també s'han posat a disposició solucionis hidroalcohòliques de tots aquells que accedeixin a les zones i espais comuns. Aquestes zones tenen aforament màxim limitat i, de moment, els esdeveniments esportius es realitzaran a porta tancada.

També s'han intensificat les tasques de neteja i desinfecció en funció de l'aforament, la freqüència de trànsit i el tipus d'activitat i usos de la instal·lació, entre moltes altres mesures.

Edicions locals