Escena grAn obrirà temporada el 26 de setembre 'amb moltes ganes'

Dilluns es va presentar la nova imatge i es va donar a conèixer la data de la gala inaugural

Cultura

La regidora de Cultura i la directora del Teatre Auditori de Granollers van anunciar la data de la gala inaugural
La regidora de Cultura i la directora del Teatre Auditori de Granollers van anunciar la data de la gala inaugural | TAG

Dilluns, en el marc de la projecció en directe de l'obra Assedegats –que va aplegar unes 200 persones distribuïdes amb distàncies de seguretat per la sala– al Teatre Auditori de Granollers, es va presentar la imatge d'Escena grAn per a la temporada de setembre a desembre de 2020. Una temporada que, com el lema indica, els equipaments afronten “amb moltes ganes”, després del tancament produït per la pandèmia.

Escena grAn donava a conèixer també la data de la gala inaugural de temporada, el 26 de setembre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Granollers (TAG), en un acte que es preveu "molt còmic", asseguren des dels equipaments.

Després del confinament, el primer contacte amb el públic de dilluns va comptar amb la benvinguda de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Granollers, Maria Villegas, i la directora del TAG, Tracy Sirés.

“Aquests últims quatre mesos hem hagut de canviar dates de 26 espectacles i, per sorpresa nostra, només un 10% de les entrades venudes han sol·licitat la devolució íntegra, la gran majoria esteu esperant noves dates. Una dada molt esperançadora”, va voler destacar Sirés.

La directora del TAG també va tranquil·litzar el públic assegurant que “hem plantejat la nova temporada tenint en compte totes les mesures de seguretat i higiene, configurant una comissió per a treballar conjuntament amb l’Ajuntament i l’empresa de riscos laborals tot tipus de mesures de caràcter estructural, protocol·làries i també comunicatives. Tot, per tenir cura del públic, els equips
artístics i els treballadors i treballadores”.

La regidora de Cultura, Maria Villegas, va cloure la presentació mostrant la il·lusió de ser de nou al teatre, amb el públic, i reforçant el missatge de les ganes de gaudir altre cop de les arts escèniques.

Edicions locals