El Circuit celebra la Ferrari Challenge dins de la nova normalitat

L'esdeveniment va tenir lloc el cap de setmana sense públic

Esports

El Circuit celebra la Ferrari Challenge dins de la nova normalitat
El Circuit celebra la Ferrari Challenge dins de la nova normalitat | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha clausurat diumenge la segona prova de la temporada de Ferrari Challenge Europe. Més sessions de classificació i més curses tant del Trofeo Pirelli com de la Coppa Shell, en les quals ha destacat Thomas Neubauer i Roger Grouwels respectivament.

Al Trofeo Pirelli, Thomas Neubauer s'ha lluït. El de Charles Pozzi – Courage no ha donat opció a cap dels seus rivals. Després de la pole position i la victòria d'ahir, avui calcat els resultats. Sens dubte, ha deixat clar que vol ser el favorit del certamen. Després d'ell, Emanuele Maria Tabacchi (Rossocorsa) i Fabienne Wohlwend (Octane 126), els mateixos convidats en el podi que en la jornada d'ahir.

En la categoria Trofeo Pirelli Am, ha estat Frederik Paulsen (Formula Racing) el que ha pujat al calaix més alt del podi. Repeteix també en el podi Frederik Espersen (Baron Motorsport), en segona posició i Oliver Grotz (Formula Racing), en la tercera.

Algú més inesperat ha resultat ser el vencedor de la Coppa Shell. Roger Grouwels (Race Art Kroymans), que aquest matí era desqualificat en la sessió de cronometrats i que, per tant, partia des de l'última línia de la graella; ha estat l'autèntic protagonista amb la seva remuntada fins a la posició d'honor. James Weiland (Rossocorsa), que va ser el vencedor d'ahir, avui s'ha conformat amb la segona plaça, mentre que Ernst Kirchmayr (Baron Motorsport) ha copat el podi.

Alex Fox ha estat el més avantatjat de la Coppa Shell Am, des de la quarta posició absoluta de la Coppa. Laurent de Meeus (HR Owen) i Boris Gideon (Formula Racing) han estat segon i tercer respectivament.

El Circuit de Barcelona-Catalunya, juntament amb els promotors de l'esdeveniment, explica, "ha treballat sense descans per possibilitar la tornada de les competicions, minimitzant el risc tot el possible. Personal tècnic, pilots i treballadors han comptat amb les mascaretes com a millors aliades, mentre que les solucions hidroalcohòliques han estat presents en totes les zones del Circuit. Les tasques de neteja i desinfecció també han estat exhaustives i constants".

Edicions locals