El KH-7 tornarà a Europa

La EHF ha acceptat la sol·licitud i el KH-7 Granollers podrà tornar a jugar a Europa

Esports

| Xavier Solanas

L'European Handball Federation (EHF) ha acceptat la sol·licitud del Balonmano (BM) Granollers i el KH-7 podrà tornar a jugar a Europa a l'octubre. L'equip granollerí disputarà la competició europea per segona temporada consecutiva, després que el curs passat l'equip de Robert Cuesta jugués la Challenge Cup, on va fer una temporada històrica arribant a les semifinals abans que la suspensió de la temporada per la pandèmia estronqués el somni europeu.

El president del BMG, Josep Pujadas, assegura que la rectificació de l'EHF "és de lògica esportiva que l’equip torni a competir a Europa després d'un any històric, assolint les semifinals sense poder competir-les. El club farà un esforç important perquè la participació europea sigui viable i que els socis que van pagar l'abonament europeu el puguin aprofitar".

El KH-7 jugarà la nova European Cup Femenina. L'EHF ha acceptat la sol·licitud de la Real Federación Española de Balonmano (RFEBM) i el conjunt femení està entre els 41 equips participants. La competició europea començarà a partir del 10 i 11 d'octubre. El KH-7 Granollers començarà jugant la segona ronda i la compartirà amb el Rincón Fertilidad Màlaga i el Rocasa Gran Canaria, que començaran la seva aventura europea. A partir de la tercera, eliminatòria s'incorporaran els altres dos equips de l'Estat, l'Atlético Mecalia Guardés i l'Elche Mustang.

 

Edicions locals