El CEFS Granollers, a l'espera de reunir-se amb la Federació Catalana de Futbol Sala per negociar la readmissió

L'ens federatiu ja s'ha reunit aquesta setmana amb el Llinars, l'altre equip també expulsat per suposats deutes

Esports

Alba Cabrera

El Club Escola Futbol Sala (CEFS) Granollers continua esperant que la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) es reuneixi amb el seu president, Juan Fernández, per aportar la documentació dels conceptes dels suposats deutes que la Federació atribueix al club  – valorats en 2.804 euros – i negociar per poder ser readmesos a la competició, tot i que tots els equips del CEFS ja han estat inscrits cautelarment a les lligues de la Federació Catalana de Futbol (FCF), on tenen temps de retirar la inscripció fins al 10 de setembre.

El president explica que, en teoria, s'havia de reunir amb la FCFS aquesta setmana, però els membres de l'ens federatiu mostren "falta d'interès a arribar a un acord" amb el club, mentre que amb el Llinars –l'altre club expulsat també per un suposat deute i també membre de la candidatura conjunta alternativa a l'actual junta de la federació – sí que s'han reunit. "Quan els vaig trucar per reunir-nos, el gerent de la federació, Jose Luis Torres, em va dir que estava confinat a Lleida i que no podia venir a Granollers. Però dilluns, la presidenta del Llinars, Montse Sarmiento, em va notificar que s'havien reunit amb Torres al club, ja que havia demanat un permís per sortir de la comarca del Segrià per motius laborals", explica amb indignació Fernández.

"No entenc per què poden venir a reunir-se amb el Llinars i amb nosaltres no, i ni ens avisen. El que evidencien és que volen deixar passar el temps perquè nosaltres no puguem presentar-nos ni a la candidatura conjunta ni poder tenir dret a vot quan siguin les eleccions", opina el president. "La setmana vinent tornarem a insistir per reunir-nos, i, si no posen de la seva part, des del club estudiarem quines mesures prendrem al respecte per desencallar la situació", conclou.

Edicions locals