L'equip de govern en ple de Lliçà d'Amunt, confinat per un positiu de Covid-19

Els regidors del PSC es van trobar divendres per sopar

Societat

L'equip de govern en ple de Lliçà d'Amunt, confinat per un positiu de Covid-19
L'equip de govern en ple de Lliçà d'Amunt, confinat per un positiu de Covid-19 | Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Lliçà d'Amunt

L'equip de govern en ple de Lliçà d'Amunt està confinat després que un dels regidors hagi donat positiu de la Covid-19. Tots els regidors del PSC es van trobar divendres per sopar, de manera que tots s'hauran de quedar a casa en quarantena fins que es descarti el contagi.

Després de la trobada, dilluns es va saber que el regidor Albert Iglesias havia donat positiu en la prova per detectar la malaltia, la qual cosa ha obligat la resta de l'equip de govern a també confinar-se a casa.

Segons ha explicat l'Ajuntament, Iglesias va conèixer dissabte que havia estat en contacte amb una persona positiva de Covid-19 i va anar a fer-se una prova PCR. Dilluns a primera hora va comunicar a la resta de regidors del govern que havia donat positiu.

A més, es dóna la circumstància que dues de les regidores afectades –Mariona Pedrerol i Lourdes Martín– són metgesses a centres d'atenció primària de la comarca. De fet, un positiu ha fet que l'ICS tanqui el CAP de Santa Eulàlia de Ronçana.

Amb tot, l'Ajuntament ha explicat que les dues metgesses que formen part del Govern Municipal van activar el protocol i van fer Incapacitat Laboral Transitòria el dilluns a primera hora del matí en conèixer el resultat positiu del seu company. Posteriorment al contacte, el divendres al vespre, no han visitat presencialment cap pacient per què no han realitzat guàrdies ni consultes mèdiques.

Alguns treballadors municipals també han estat confinats, però l'oposició ha quedat al marge de l'incident perquè, precisament, dijous el ple municipal es va celebrar telemàticament.

Del total dels nou regidors i regidores de l’equip de govern, set han estat negatius en Covid-19

Edicions locals