'És una llàstima que els responsables de la Lliga Asobal no hagin fet bé el sorteig de la propera temporada'

El president del BM Granollers, Josep Pujadas, es pronuncia sobre el conflicte entre la FEBM i l'Asobal que ha afectat al calendari de la pròxima temporada

Esports

| BM Granollers

Alba Cabrera

"És una llàstima que els responsables de la Lliga Asobal no hagin fet bé el sorteig de la vinent temporada. Crec que ha estat involuntari, però ha estat un mal pas i s'hauria d'haver fet millor, ja que les circumstàncies en les quals estem, requereixen molta professionalitat", així ha expressat el president del Balonmano Granollers (BMG) la seva incomprensió en vers a la decisió que ha pres la Federación Española de Balonmano (FEBM) sobre fer provisional el calendari que es va sortejar dimarts 28 de juliol per la temporada de la Lliga Sacyr Asobal 2020-2021, on milita el Fraikin, l'equip masculí del club.

"El conflicte entre la Federación Espanyola de Balonmano (FEBM) i la competició no és bo per l'handbol en general. Hi ha la possibilitat que el sorteig es pugui repetir al setembre, per tenir un calendari consolidat. Per tant, estem a l'espera de si la FEBM voldrà donar per vàlid el calendari assignant els dos equips –El Cisne i l'Aranda– que falten incloure o veure si es repetirà", explica Pujades. A més, el president del BMG ha destacat que "el diàleg entre la competició i la federació és el que pot desencallar la situació i treballar amb consens per reconstruir l'handbol, en comptes d'afegir més problemes dels que ja tenim actualment", apunta.

D'altra banda, el màxim responsable de l'entitat granollerina, ha valorat molt positivament la tornada de l'equip femení, el KH-7, a la competició europea. "Que un equip de Granollers competeixi a Europa és bo pel club i també per la ciutat. Amb les dificultats de la crisi actual per acollir competicions internacionals, que el KH-7 competeixi a la Copa EHF és una mesura que pot ajudar a la represa dels grans esdeveniments esportius a la localitat", ha afirmat.

"L'equip femení és molt jove però molt potencial i compensat. Mantenim l'estructura de les darreres temporades i les incorporacions aporten més qualitat. Una nova temporada que s'afronta amb dificultats per l'ordre del dia sanitari però que il·lusiona, perquè hem aconseguit el premi de jugar a Europa. Esperem que la bona trajectòria de l'any anterior continuï en aquest nou curs", sentencia Pujadas. 

 

 

Edicions locals