Dos detinguts a Granollers en una operació contra el tràfic de drogues

L'operatiu, a càrrec de la Guàrdia Civil, es va dur a terme simultàniament en 22 poblacions de Barcelona i Girona

Societat

Dos detinguts a Granollers en una operació contra el tràfic de drogues
Dos detinguts a Granollers en una operació contra el tràfic de drogues

Dues persones van ser detingudes dijous a Granollers per la Guàrdia Civil en una operació contra el tràfic de drogues. La investigació va anar a càrrec de la policia judicial de la Guàrdia Civil de Girona. Les detencions es van produir en l'escorcoll de dos habitatges propers a l'avinguda Sant Esteve.

Segons la Guàrdia Civil, uns 400 agents del cos de les demarcacions de Barcelona i Girona van participar dijous en un gran operatiu contra el tràfic de drogues que en diverses poblacions d'aquestes dues províncies. En total es van fer 22 registres simultanis en diverses poblacions, dos dels quals a Granollers.

També hi va haver 20 persones detingudes, dues de les quals a la ciutat, a les quals s'imputen delictes contra la salut pública i d'organització criminal. Malgrat això, el cas continua sota secret de sumari i l'operació oberta i, per tant, no han transcendit més dades dels arrestats.

Fa tot just cinc dies, una altra operació policial va actuar contra el tràfic de drogues a petita escala al tram nord del carrer Girona i al carrer Colom. En aquest cas van participar-hi Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, les policies locals de Granollers i les Franqueses i Inspecció de Treball, i es va saldar amb una setantena de persones identificades i diversos expedients per tinença de drogues i armes i per incompliments de la llei d'estrangeria i laboral.

Edicions locals