Josep Lluís Santamaría, nou director del Circuit

Joan Fontserè portava al càrrec des del juny del 2015

Esports

Josep Lluís Santamaría
Josep Lluís Santamaría | Circuit

El Consell d'Administració de Circuits de Catalunya, S.L. ha ratificat avui divenders els nomenaments de Maria Teixidor com a presidenta i de Josep Lluís Santamaría com a director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, càrrecs que van ser proposats pel Govern de la Generalitat de Catalunya dimarts. 

Santamaría relleva al càrrec a Joan Fontserè, que va arribar al Circuit de Barcelona-Catalunya el juny del 2015. Amb Fontserè al capdavant, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha assolit la fita històrica d'organitzar en un mateix any quatre campionats del Món, com passarà aquest 2020 amb la Fòrmula 1, la MotoGP, el RallyCross i el WorldSuperbike. A més, en els darrers anys la instal·lació s'ha convertit en un referent amb les tandes en bicicleta i, de fet, enguany, formava part d'una etapa de la Volta Ciclista; i s'ha obert en altres modalitats esportives.

El seu relleu, Santamaria, és oficial d’automobilisme amb més de 30 anys d’experiència. Des de la inauguració del Circuit, hi ha estat vinculat en la direcció de curses i com a membre de la Comissió de seguiment esportiu. Santamaría també és vicepresident de la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) i president dels oficials d’automobilisme tant de la FCA com de la Real Federación Española de Automovilismo.

pelq ue fa a Maria Teixidor pren el relleu de Vicenç Aguilera, qui va ser president del Circuit fins al febrer de 2020, i de Josep Mateu, president del RACC, qui posteriorment ha estat exercint aquest càrrec de forma interina.

 

Edicions locals