El Gijón serà el rival del KH-7 als quarts de final de la Copa de la Reina

Ja es coneixen els emparellaments dels quarts de Final de la Copa de la Reina 2020

Esports

| BMG

El KH-7 BM Granollers (BMG) va accedir als quarts de final de la Copa de la Reina després d'eliminar al Vino Doña Berenguela BM Bolaños, equip que va superar amb una doble victòria a setzens de final. El BMC Liberbank Gijón, per la seva banda, va eliminar al Conservas Orbe BM Porriño, convertint-se en el rival de l'equip de Robert Cuesta als quarts de la Copa el pròxim 3 de setembre.
 

El tècnic, Robert Cuesta, ha valorat l'emparellament contra el Gijón: "serà un partit complicat. Fa molt de temps que no competim i serà un punt d'inflexió per saber on ens trobem actualment. Però estem preparades per tot el que pugui venir". El KH-7 BM Granollers intentarà aconseguir el títol de Copa per primera vegada a la història, final que es jugarà el 6 de maig de 2021 al Pavelló El Limón a Màlaga. En la passada edició, el conjunt vallesà va caure a quarts de final contra l'Aula Alimentos de Valladolid, que posteriorment perdria la final davant el Super Amara Bera Bera, el vigent campió de la competició.

Els altres emparellaments de quarts de final emparellen a Super Amara Bera Bera i BM Elche Visitelche.com; Aula Alimentos de Valladolid i Club BM Atlético Guardés; i Rincón Fertilidad Málaga i Rocasa Gran Canaria, que jugaran a Alhaurín de la Torre el pròxim 3 de setembre.

Edicions locals