KRT, entre les primeres posicions de SuperBikes SuperSport300 de la mà d'Ana Carrasco

La pilot murciana ha aconseguit la segona posició al Circuit de Jérez

Esports

Ana Carrasco es va proclamar campiona de Supersport300 el 2018
Ana Carrasco es va proclamar campiona de Supersport300 el 2018 | KRT

Alba Cabrera

Una nova era de la competició WorldSuperBikes SuperSport300 va arrencar en un vaporós circuit de Jerez amb èxit instantani per als pilots del Kawasaki Racing Team (KRT), amb seu a Granollers. El nou rival d'aquesta classe Tom Booth-Amos (RT Motorsports de SKM – Kawasaki) va tenir una introducció molt ràpida a la classe i va abandonar la península com a líder del campionat. Als seus dos podis, se li va sumar un segon lloc a la segona carrera de la campiona del món (2018), Ana Carrasco i una tercera posició per a Scott Deroue (MTM Kawasaki Motoport).

Carrasco (KRT) es va enlairar fulminantment des de la segona línia de graella i va ser la líder de la cursa durant la primera meitat, per aconseguir una segona posició de la carrera i la col·loca en quarta posició a la general.

Per la seva part, Jonathan Rea i Alex Lowes, els dos pilots de la marca que competeixen a la màxima categoria de SuperBikes, també van competir diumenge a Jérez. Rea ha aconseguit la cinquena posició, seguit de Lowes a la tercera, que perd el lideratge de la general per la victòria de Scott Redding (Ducati). Els pilots arribaran el pròxim cap de setmana a Portugal, ocupant Rea la segona i Lowes la tercera plaça de la general i amb expectatives de poder pujar al podi i retornar a KRT el lideratge a la categoria reina del món de SuperBikes.

Edicions locals