El Racing Weekend del Circuit incorpora el Campionat d'Espanya de Resistència GT

La prova passa del 8 de novembre al 14 i 15 del mateix mes

Esports

El Racing Weekend del Circuit incorpora el Campionat d'Espanya de Resistència GT
El Racing Weekend del Circuit incorpora el Campionat d'Espanya de Resistència GT | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya presenta un canvi en el calendari de curses per al mes de novembre. Es tracta del Campionat d'Espanya de Resistència GT-CER, també puntuable per als Campionats de Catalunya d'Automobilisme. El míting esportiu, que estava previst per celebrar-se el 8 de novembre, passa al 14 i 15 d'aquest mateix mes, unint-se a la cita del Racing Weekend a Barcelona.

D'aquesta manera, el traçat català presenta un cap de setmana d'allò més emocionant per als amants de l'automobilisme, congregant alguns dels millors certàmens espanyols i fins i tot internacionals. El Racing Weekend, promogut per la Real Federación Española de Automovilismo; comptarà a la pista amb el GT-CER, impulsat pels promotors V-line.org i acompanyats del TCR DSG Europe; el Campionat d'Espanya de Fórmula 4 i la Clio Cup Spain.

Això es tradueix en una àmplia participació, amb curses molt diferents i un gran espectacle a la pista. Proves a l’esprint i proves de resistència; així com competicions amb turismes, amb GTs o amb monoplaces; en les seves múltiples categories i classes, amb participants de nacionalitats diferents i edats diverses. A més, els aficionats podran seguir tot aquest espectacle en rigorós directe per streaming.
 

Edicions locals