Pol Gavañach marxa del BMG al Trops Málaga

El granollerí era el porter de l'equip B

Esports

Pol Gavañach amb el president del Màlaga
Pol Gavañach amb el president del Màlaga | Trops Màlaga

El porter granollerí Pol Gavañach (1997) s'ha sumat a les files del Trops Màlaga HandbolBalonmano. Procedent del Balonmano Granollers (BMG) B de Primera Divisió Nacional, Gavañach mesura 1,88 metres i pesa 95 quilos, un porter d'envergadura per l'esquadra malaguenya que començarà la competició de lliga el 26 de setembre a domicili, davant el Cajasur Còrdova.

A la seva trajectòria, Gavañach compta amb dos campionats d'Espanya, un subcampionat i medalla de bronze en el Campionat d'Europa amb la selecció espanyola d'handbol platja. Ja en la seva etapa sènior, ha militat dues temporades al Matarot i tres al Granollers de Primera Nacional, si bé, amb només 20 anys, l'any 2017, va debutar amb el primer equip d'Asobal en una trobada de la Supercopa de Catalunya que va enfrontar al Granollers i al Futbol Club Barcelona.

El jugador va arribar a Màlaga a principis de la setmana passada per ser sotmès als pertinents tests de la Covid-19 i ja va començar a entrenar amb l'equip el dia 3 de setembre. Tot i incorporar-se en la cinquena setmana de l'inici de la pretemporada del Màlaga, el tècnic Daniel Ibáñez afirma que Gavañach "no tindrà cap problema en adaptar-se als conceptes. Entre tots l'ajudarem a fer que se senti com a casa, ja que el grup és magnífic en tots els sentits".

Per la seva part, el porter granollerí també va parlar d'aquest fixatge."Estic molt il·lusionat per l'oportunitat de jugar a Màlaga a la Divisió d'Honor Plata. Vinc amb moltes ganes. Vull aprendre dels meus companys i del cos tècnic, perquè, sobretot, vull millorar com a jugador per aportar el màxim a l'equip. Vaig a treballar al màxim per intentar fer una bona temporada en el meu nou club", va exposar Gavañach.

Edicions locals