El CB Granollers torna als entrenaments de tots els seus equips

Només falta l'escola de bàsquet que començarà dilluns vinent

Esports

El sènior masculí A participarà al grup 7 de la fase prèvia de la Lliga EBA
El sènior masculí A participarà al grup 7 de la fase prèvia de la Lliga EBA | CBG

Alba Cabrera

El Club de Bàsquet (CB) Granollers ha arrencat aquesta setmana els entrenaments per als 35 equips que té aquesta temporada el club de les diferents categories. L'escoleta de bàsquet (per a infants dels 6 als 12 anys) començarà la temporada amb l'inici del curs escolar, la pròxima setmana.
 

En l'horitzó d'aquest 2020, Toni Jané, el coordinador esportiu de l'entitat afirma que la pretensió del CB Granollers és fer el Torneig de Nadal. "Encara haurem d'esperar un mes per veure si ho tirem endavant o no. Si la situació no millorà, serà complicat. Però no volem renunciar a fer-ho, tot i no tenir molt marge".

Pel que fa a les competicions, el primer sènior masculí torna a participar de la Lliga EBA 7 anys després i amb 7 jugadors del planter en plantilla. "Volem generar equips potents tenint els màxims de jugadors propis possibles. El sènior B també aquest any ha pujat a Primera Catalana, i alguns dels seus jugadors podran jugar amb el primer equip", comenta Jané.

Respecte al sènior femení, aquest any juguen la Copa Catalunya, la màxima categoria de bàsquet femení català i enguany han fitxat només dues noves jugadores mentre que la resta de l'equip ha renovat per un any més.

"Malgrat la situació actual de la pandèmia al municipi, tornem a tenir 35 equips formats aquesta temporada (12 femenins, 22 masculins i l'equip de cadira de rodes), a més de l'escoleta. Això suma un total de 400 fitxes. De fet, només hem perdut unes 3 fitxes, ja que els jugadors tenen moltes ganes de començar, tot i ser una temporada atípica", explica el coordinador esportiu.

La competició per al sènior masculí A del 20 al 27 de setembre, disputant la fase prèvia al grup 7 de la Lliga EBA. La resta de sèniors començaran entre el 16 i el 17 d'octubre i les categories inferiors tenen previst tornar a competir el primer cap de setmana de novembre.

 

 

Edicions locals