El Fraikin BMG arrenca la temporada amb victòria davant d'El Cisne

Els d'Antonio Rama sumen a casa la primera victòria de la Lliga Asobal 2020/21 per 27 a 21

Esports

Esteban Salinas va ser un dels màxims anotadors del partit per al Fraikin amb 6 gols
Esteban Salinas va ser un dels màxims anotadors del partit per al Fraikin amb 6 gols | Xavier Solanas

Tot i haver d'adaptar-se a la pista del Club de Bàsquet Granollers per disputar el primer partit de Lliga Asobal el Fraikin Balonmano Granollers (BMG) va guanyar ahir 27 a 21 al debutant a l'Asobal El Cisne Balonmano en el partit corresponent a la jornada 2, però que ha estat la primera jornada de la competició estatal que s'ha pogut jugar segons les dates inicials del calendari.

"Ha estat un partit de molta incertesa perquè feia molts mesos que no compatíem a la Lliga. Teníem moltes ganes i hem acabat trobant un bon joc amb tothom qui anava entrant a la pista", explicava el tècnic granollerí Antonio Rama, després d'un partit amb la presència de 240 aficionats que van donar color i so per a fer més 'normal' un encontre de lliga enmig d'una situació pandèmica.

El Fraikin va aconseguir trencar el partit la segona meitat tot i haver-se posat durant els primers 5 minuts de la segona part per sota en un marcador que fins llavors i després va aconseguir dominar sempre. "La clau a la segona meitat ha estat una defensa molt agressiva i sòlida i haver trobat el punt als contraatacs", afirma Rama.

El conjunt de Granollers ha aconseguit un 61,4% d'encertament de cara a porteria i un 38,24 % sota pals, superant els registres de El Cisne en un 10 i un 8%, respectivament. A més, els màxims anotadors per part del Fraikin han estat Esteban Salinas i Edgar Pérez amb 6 gols, mentre que també en aquest primer encontre de la temporada regular van debutar vestint la samarreta blanca a la màxima categoria de l'handbol estatal els jugadors provinents del juvenil Victor Desande (extrem dret) i Marc Farré (lateral esquerra).

La pròxima jornada, la jornada 4 –perquè encara està pendent reubicar al calendari la jornada 1 i 3–, es disputarà aquest dissabte i els homes d'Antonio Rama tornaran a jugar a la pista del bàsquet rebent en aquesta ocasió al Puente Genil a les 21.30 h.

 

 

 

 

Edicions locals