Detingut un noi de 20 anys per 7 delictes en menys de 15 dies

Al jove, veí de Santa Maria de Palautordera, se li imputen robatoris, un furt i amenaces

Societat

Santa Maria de Palautordera

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers han detingut un jove de 20 anys, veí de Santa Maria de Palautordera, com a presumpte autor de diversos delictes tant al seu municipi com a la veïna Sant Esteve de Palautordera. En concret, consideren que és l'autor de 7 delictes en menys de 15 dies.

Els agents van iniciar una investigació arran de diverses denúncies rebudes a les dues esmentades poblacions durant els 15 dies anteriors a la detenció. Es tractava de denúncies per tres robatoris de ciclomotors, un robatori de vehicle, danys a un ciclomotor, danys a un vehicle, dos delictes d'amenaces, un furt a domicili habitat de matinada i un robatori amb força a domicili en casa habitada de matinada. Aquests darrers robatoris els va cometre a Sant Esteve de Palautordera en menys d’una hora.

La investigació va permetre identificar l’autor dels robatoris com una mateixa persona. Les gravacions de diferents càmeres de seguretat a diversos indrets van resultar clau per tal d’identificar el detingut com l’autor dels robatoris.

Un cop identificat l’autor, els agents van iniciar el passat 9 de setembre un dispositiu conjunt amb la Policia Local de Santa Maria de Palautordera, els vigilants de Sant Esteve de Palautordera i agents de la comissaria de Sant Celoni, que va permetre detenir el presumpte autor de tots aquests fets el mateix dia 9 cap al migdia.

Com a resultat de l’escorcoll que se li va practicar es van trobar diversos telèfons mòbils que el jove havia sostret als habitatges on havia entrat a robar així com diners en efectiu.

El detingut va passar a disposició judicial el dijous 10 de setembre davant el jutjat en funcions de guàrdia, Jutjat d’Instrucció Núm.1 de Granollers, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarta la possibilitat que el detingut pugui estar relacionat amb altres robatoris comesos en aquestes poblacions durant els darrers mesos.

Edicions locals