El CD la Concòrdia, al grup 2A de la Segona Divisió estatal

L'equip llagostenc disputarà la primera jornada el 17 i 18 d'octubre contra la Penya Esplugues B

Esports

| CD la Concòrdia

El CD la Concòrdia disputarà la temporada 2020-2021 al grup 2A de la Segona Divisió estatal femenina. La federació espanyola va publicar divendres el calendari de la competició, que s'iniciarà el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre, i que enguany a dividit en dos cadascun dels quatre grups estatals.
 

Amb la divisió dels grups, l'ens federatiu aposta per disputar diverses lliguetes durant la temporada. L'objectiu de l'equip llagostenc en la primera fase és classificar-se entre els quatre primers classificats del grup 2A per disputar la segona fase per l’ascens, en cas contrari aniria a la segona fase per la permanència. En tots dos casos, els punts aconseguits de la primera fase s’arrosseguen a la segona i es disputaran només partits contra els rivals del grup 2B. En la segona fase per l’ascens, els quatre primers classificats aconseguiran el bitllet per fer la promoció d’ascens; i en la segona fase per la permanència, els cinc últims classificats descendiran de categoria.

El primer duel oficial de la temporada de l'equip llagostenc serà a casa contra la Penya Esplugues B. Aquesta primera fase serà una lligueta de dues voltes amb un total de 18 jornades. Els rivals de la Concòrdia seran Ripollet, AECS L’Hospitalet, Mataró, Castelldefels, CN Caldes, Eixample i l’Atlético Mercadal, que és de les Illes Balears.

Edicions locals