Rea guanya la primera carrera del WorldSBK a Catalunya

A la segona carrera, el pilot nord-irlandès ha estat quart i manté el lideratge a la general; a la categoria de SuperSport300, tres pilots de KRT han completat el podi

Esports

Rea va dedicar la victòria a la Carrera 1 a la seva companya de KRT, Ana Carrasco
Rea va dedicar la victòria a la Carrera 1 a la seva companya de KRT, Ana Carrasco | WorldSBK

Com no podia ser d'una altra manera, Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team — KRT) ha pujat al podi dissabte en el debut del World SuperBikes al Circuit de Catalunya-Barcelona durant la primera carrera de l'antepenúltim gran premi de la temporada, acompanyat per Scott Redding i el seu company Chaz Davies (Ducati). No obstant això, a la segona carrera de la ronda, Rea només ha pogut ser quart i la victòria ha estat per Davis, acompanyat al podi per Mikel Van Der Mark i el seu company Garret Gerloff (Yamaha), després del problema mecànic que ha patit Alvaro Bautista (Honda) i que li ha fet impossible poder competir diumenge.


 

Igualment, el pilot de KRT —marca amb seu a Granollers— ha sumat el triomf número 97 de la seva carrera a la categoria reina de SuperBikes i manté el lideratge a la general, a 51 punts del seu principal perseguidor, Redding. A més, el nord-irlandès ha dedicat la seva novena victòria de 2020 a la seva companya de marca i amiga Ana Carrasco, que s'està recuperant d'una lesió. Per tant, tot i que encara queden dues jornades més per la finalització del Mundial, Rea està cada vegada més a prop del centenar de victòries i del seu sisè títol mundial. França serà doncs el teló de fons de la penúltima prova del campionat, que se celebrarà a Magny Cours entre el 2 i el 4 d’octubre.

KRT domina a casa

Tot i l'absència d'Ana Carrasco fins que retorni a competir el 2021, totes les posicions del podi de Catalunya a la categoria SuperSport300 van ser ocupades per un pilot de KRT, amb les carreres de deu voltes guanyades per Tom Booth-Amos dissabte i Yuta Okaya diumenge. No van ser només les primeres victòries en aquesta categoria per a cadascun d’aquests pilots, sinó també les primeres per a un competidor britànic i japonès, respectivament.

 

Edicions locals